Dit zijn wij!

Een aantal weken geleden maakten we een groepsfoto. Hieronder zie je het resultaat. Vanwege de afstudeerstress kijken we allemaal een beetje depressief…

De komende twee weken zullen we gelukkig onze scripties afronden. Daarna kunnen we ons helemaal richten op ons eindwerk en de voorbereiding voor The Graduation Show 2014. Vanaf dat moment gaan we regelmatiger updates plaatsen op deze website en op Facebook. Je kunt hier de komende maanden in ieder geval nog een persoonlijk verhaaltje van iedere fotograaf verwachten, en er komt meer nieuws over de voorbereidingen voor de expositie en over de ontwikkelingen rond de portfoliobundel.

Iedereen die nog niets gedoneerd heeft en The Graduation Show 2014 mede mogelijk wil maken, is van harte welkom om een bijdrage te doen via voordekunst.nl. Met dank aan 12 donateurs hebben we inmiddels €480,- van de €3500,- opgehaald. Dit is al een heel fijn begin, maar we zijn dus ook nog een flink stuk verwijderd van ons doelbedrag. Op voordekunst.nl staat een kleine update over de crowdfunding.