Fotograaf van de week: Kristel Schildkamp

Mijn afstudeerserie gaat over de langeafstandsrelatie met mijn vriend en de aspecten die hierbij horen, waarbij het missen en verlangen dagelijks aanwezig is. Ik laat hierbij enkel het gedeelte in Nederland zien, omdat het gescheiden leven het grootste deel van de relatie is. In de fotoserie is te zien hoe je contact met elkaar houdt en hoeveel heftige emoties een langeafstandsrelatie teweegbrengt.

Kristel Schildkamp - Fotograaf van de week

We kennen allemaal de televisieprogramma’s Vakantieliefdes, Grenzeloos Verliefd en Buitenlandse Bruiloft. Echter is hier alleen het gedeelte samen, het geluk van twee personen te zien. Met deze afstudeerserie wil ik laten zien hoe het is, als je geliefde nog aan de andere kant van de wereld zit.

Een klein voorproefje:

 

Kristel Schildkamp